Wat kleinschalig begon als een mooi idee om andere ouders bij het verlies van een baby te ondersteunen met een koffertje vol spulletjes om tastbare herinneringen te maken, is intussen uitgegroeid tot een warme organisatie die elke dag het verschil probeert te maken voor ouders, familie, vrienden en zorgverleners bij het grootst denkbare verlies. 

Onze uitdaging

Berrefonds was op zoek naar passende producten voor de Koesterweek. De Koesterweek is een jaarlijks evenement in december met als doel om alle gezinnen die een kind missen een hart onder de riem te steken. Van Bavel ontwikkelde bijpassende mutsen en sokken om mensen letterlijk en figuurlijk te verwarmen.

De mutsen en sokken waren ideaal om onze Koesterweek meer zichtbaarheid te geven en pasten perfect bij de koude decembermaand.

Zo werd het voor velen heel makkelijk om mee hun hart te tonen. Dankzij de expertise en kwalitatieve producten van Van Bavel is het steeds een succes.”

Christine Vandenhole – Algemeen Directeur Berrefonds VZW

 

Benieuwd wat Van Bavel voor jouw onderneming kan betekenen?

Contacteer ons
+32 476 86 26 29 Only during the weekdays from 9 am – 5 pm

Van Bavel is evolving!

We’re excited to share that as of May 21st, we have merged with Kick And Rush to form the Kick And Rush Group. If you want to know more about this strategic merge, you can read more about it here.


Dit zal sluiten in 20 seconden