Vandeputte – Safety Experts

Samen met haar klanten beschermt Vandeputte elke dag meer dan 1 miljoen mensen. Om deze samenwerking te vieren wilden ze iets speciaals doen om hun dankbaardheid te uiten.

Hoe pakten we dat aan?

Omdat duurzaamheid een gedeelde interesse is tussen Vandeputte & Van Bavel, konden de klanten van Vandeputte kiezen tussen duurzame geschenken zoals een kurken speaker,  een waterfles met hout, een bamboe 3-in-1 oplaadkabel..

Naast het aanbod producten gaven we klanten ook de mogelijkheid om te kiezen voor een donatie aan Oscare VZW, een nazorg- en onderzoekscentrum voor mensen met brandwonden en littekens.

Om dit allemaal in goede banen te leiden bouwden we een Felicitas-platform waar klanten eenvoudig hun cadeau naar keuze konden kiezen.

Het gebruik van een cadeauplatform heeft tal van voordelen voor Vandeputte:

  • Geen moeite voor Vandeputte: Van Bavel neemt de administratieve lasten en logistiek op zich
  • Tevreden klanten: de klanten krijgen de mogelijkheid om zelf een passend cadeau te kiezen
  • Ontspannen gevoel: Van Bavel zorgt ervoor dat de producten zonder problemen in de brievenbus belanden

Het gebruik van zowel een goed doel als ecologische producten was meteen een match. Bescherming en veiligheid stopt immers niet bij mensen, maar strekt zich gelukkig ook uit tot de natuur. Dit was een belangrijk punt voor Vandeputte! 

Benieuwd wat Van Bavel voor jouw onderneming kan betekenen?

Contacteer ons
+32 476 86 26 29 Only during the weekdays from 9 am – 5 pm

Van Bavel is evolving!

We’re excited to share that as of May 21st, we have merged with Kick And Rush to form the Kick And Rush Group. If you want to know more about this strategic merge, you can read more about it here.


Dit zal sluiten in 20 seconden