Originele campagnes en tevreden klanten

Samen met de klant bedenken we steeds toffe campagnes die echt meerwaarde bieden. We starten met een analyse en organiseren daarna samen met de klant een brainstormsessie. Daarna selecteren we een aantal producten en stellen we die voor aan de klant. Na goedkeuring gaan we voor de klant aan het werk. We houden steeds nauw contact zodat de klant te allen tijde op de hoogte is en geïnformeerd blijft van begin tot einde.

Webshop - Brocom
Webshop – Brocom

Onze uitdaging: Het eenvoudig maken voor makelaars om Brocom producten en artikelen te bestellen in enkele eenvoudige clicks.

Kom op tegen Kanker
Kom op tegen Kanker

Onze uitdaging: Opbrengsten genereren om onderzoek te stimuleren en initiatieven te organiseren voor langdurig zieke kinderen.

Cronos
Cronos

Onze uitdaging: een uniek product aanbieden voor de werknemers van een multinational.

Berrefonds
Berrefonds

Onze uitdaging: de ‘koesterweek’ zichtbaarder maken.

Nationale Lotterij
Nationale Lotterij

Onze uitdaging: de zichtbaarheid van het merk ‘Lotto’ verbeteren.

Samana
Samana

Onze uitdaging: een cadeau ontwerpen dat bij blijft.

Jarenlange ervaring en expertise

Door de jarenlange ervaring heeft Van Bavel heel wat expertise opgebouwd. Dat vertaalt zich ook naar toffe campagnes en tevreden klanten. Van Bavel werkt voor meer dan vierhonderd nationale en internationale klanten in verschillende sectoren, waaronder FMCG, de auto-industrie, banken, verzekeringen, …

We zijn ook heel trots om verschillende overheidsbedrijven tot onze trouwe klanten te mogen rekenen. Door de brede waaier aan klanten, heeft Van Bavel veel marktkennis, wat ervoor zorgt dat ze mee kunnen surfen op maatschappelijke tendensen en trends en ervoor zorgen dat jouw bedrijf, door een strategische en creatieve campagne steeds top of mind blijft.